Előfizetői tartalom

Bernanke nem mondott semmi biztatót!

Portfolio
A gazdaság lassabban növekszik, mint ahogy reméltük - mondta Ben Bernanke a jegybankárok minden évben megrendezésre kerülő Jackson Hole-i konferenciáján. Arról viszont nem esett szó, hogy a kilátások további romlása esetén milyen egyéb lehetőségei vannak a Fednek. Erről a szeptemberi kamatmeghatározó ülésen döntenek majd a jegybankárok, ami a tervezettel ellentétben nem egy, hanem kétnapos lesz.

Élénkíteni kell a gazdaságot! Az elmúlt négy év megpróbáltatásai ellenére az amerikai gazdaság növekedési fundamentumai változatlanok - hangsúlyozta Ben Bernanke beszédének elején. Valószínűleg időbe telik majd, de bízhatunk benne, hogy vissza tudunk térni azokhoz a növekedési és foglalkoztatottsági szintekhez, amelyek ezeket a fundamentumokat tükrözik. A gazdasági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés