Előfizetői tartalom

Borzasztó nehéz évet jósolnak Magyarországnak Londonból

Portfolio
Újabb leminősítéseket, 320-as történelmi mélypontra zuhanó forintot, költségvetési elcsúszást, finanszírozási kockázatokat és recessziót vetít előre a Nomura londoni elemzője Magyarország számára 2012-re. Peter Attard Montalto kiemeli: a jelenlegi nehézségek a magyar gazdaságpolitikának köszönhetőek, az európai adósságválság csak felerősítette ezeket a problémákat.

Összeroppanthatja Magyarországot a 2012-es év: a finanszírozási nehézségek és a recesszió letérítheti a költségvetési politikát az eredeti pályáról és újabb leminősítések jöhetnek - figyelmeztet friss, feltörekvő piaci gazdaságok kilátásait taglaló anyagában Magyarországgal kapcsolatban Peter Attard Montalto, a Nomura elemzője. A 2010-ben hivatalba lépett Fidesz-kormány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés