Előfizetői tartalom

Brüsszel miatt kell az új csomag

MTI
A 2013-as költségvetés módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájával folytatódott az Országgyűlés szerdai ülése. A kormány nevében Orbán Gábor államtitkár arról beszélt: azért kell módosítani az idei büdzsét, hogy Magyarország kilenc év után kikerüljön a túlzotthiány-eljárás alól és "a magyar polgárok eddig elvégzett komoly és nehéz munkáját az Európai Bizottság és az Európai Tanács is hivatalosan elismerje".

Orbán Gábor a Nemzetgazdasági Minisztérium adó- és pénzügyekért felelős államtitkára előterjesztői expozéjában ismertette: a javaslat egyrészt a túlzotthiány-eljárás megszüntetése érdekében meghozott azon intézkedések végrehajtását tartalmazza, amelyek kizárólag országgyűlési hatáskörben, a költségvetési törvény módosításával kezelhetőek, másrészt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés