FONTOS Minden eddiginél gyorsabban lehet fogyni ezekkel az új szerekkel, de van velük egy nagy probléma
 
Előfizetői tartalom

Csaba László: Véget kellene vetni a rongyrázásnak

Portfolio
Az elmúlt években enyhén, de nagyon látványosan nőttek a társadalmi egyenlőtlenségek Magyarországon, ráadásul a hivalkodó fogyasztás, a rongyrázás miatt rosszabb az emberek közérzete - mondta a Magyar Nemzetnek Csaba László. A közgazdászprofesszor szerint a görög kormány kilenc hónapja nem csinál semmit, csak szájal, az új tárgyalásokat pedig nem lehet rögtön adósságelengedéssel kezdeni.

A jövedelmi különbségek növekedése nálunk azt jelenti, hogy a felső öt százaléknak több, az alsó negyven százaléknak kevesebb jut. A hivalkodó fogyasztás, a rongyrázás miatt rosszabb a közérzet- mondta a Magyar Nemzetnek adott interjúban Csaba László. A közgazdász szerint ha tartós a gazdasági növekedés, abból jut az alsó negyven százaléknak is, a legfelső rétegnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés