Előfizetői tartalom

Minden eddiginél gyorsabban lehet fogyni ezekkel az új szerekkel, de van velük egy nagy probléma

Portfolio
Az utóbbi időszak valóságos sztárgyógyszerei voltak a fogyást segítő készítmények, az újabb fejlesztések pedig már azt a problémát is kezelnék, hogy a fogyás ne járjon izomvesztéssel. Több gyógyszergyártó dolgozik a megoldáson, főként azok, akik lemaradtak az első körben az elhízás elleni szerek piacán, de a piacvezető Novo Nordisk sem tétlenkedik közben - derül ki a Bloomberg cikkéből.

Minden korábbinál hatékonyabb fogyasztógyógyszerek kerültek a piacra a közelmúltban, miután több, már engedélyezett készítményről kiderült ez a jótékony „mellékhatás”. A kereslet már olyan mértékű, hogy a Novo Nordisk közölte, nem tud eleget gyártani a gyógyszeréből, miközben tőzsdei sztori is kerekedett belőle, a dán cég mára Európa legnagyobb piaci kapitalizációjú...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés