Előfizetői tartalom

Csepreghy: akár 150 ezres leépítés is jöhet a közszférában (2.)

Portfolio
A politikai ciklus végéig nem 6 ezer, hanem 100-150 ezer fővel csökkenhet a közszférában dolgozók száma, mondta Csepreghy Nándor az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Három héttel ezelőtt Csepreghy azt mondta, hogy 2018-ig 100-200 ezer közalkalmazottat "át lehet terelni" a versenyszférába, így tehát most ezen a sávon belül tett újabb "előrejelzést".

Kapcsolódó cikkünk2016.01.05600 ezerrel kevesebb közalkalmazottat szeretne a kormányA Miniszterelnökség miniszter-helyettese, államtitkára hangsúlyozta, hogy a kormány "eddig senkinek nem engedte el a kezét", a nagy leépítés csak akkor valósulhat meg, ha a gazdasági növekedés a tervezettek szerint alakul, mert ekkor lenne képes nagy számban átvenni embereket a versenyszféra....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés