Előfizetői tartalom

Egészen furcsa dolgok zajlanak Magyarországon

Portfolio
Három igencsak furcsa fejlemény is kiderült a héten a gazdaságpolitika háza táján, amelyek elgondolkodtathatják az embereket arról, hogy hogyan is születnek Magyarországon a törvények, illetve az eurózóna jövőjével kapcsolatban a nagy határozottsággal elmondott politikusi üzenetek valójában mennyire őszinték. Az is szokatlan volt, hogy miközben az euróval szemben több mint egyéves csúcsra ért az elmúlt napokban a forint, aközben a svájci frankkal szemben ismét a történelmi mélypontja közelébe süllyedt.

Furcsaságok a mai Magyarországon Egészen komikus hírek láttak napvilágot arról a héten, hogy hogyan zajlik egyes törvények elfogadása, illetve módosítása. Kiderült, hogy a kormányzati szándékkal szemben mégsem emelkedik úgy a dohány jövedéki adótartalma, ahogy tervezték, mert a dohánylobbi bevallottan erősebb volt, ráadásul senki sem tudja, hogy pontosan hogyan is történt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés