Előfizetői tartalom

Egyfordulós lehet a parlamenti választás

Portfolio
Az új választójogi törvény tervezetéről tárgyalt csütörtök délelőtt a Fidesz-KDNP országgyűlési frakciója hajdúszoboszlói ülésén - értesült az MTI tudósítója a helyszínen. A képviselők szavaztak is az előterjesztés részleteiről, és támogatták az egyfordulós, vegyes választási rendszert. A miniszterelnöki sajtóstáb közleménye szerint Szijjártó Péter ma délután 4-kor tesz sajtónyilatkozatot Hajdúszoboszlón. A Kossuth Rádió pedig arról számolt be, hogy a miniszterelnök a gazdasági lépések részleteit ismerteti ma a frakcióülésen.

Áder János, Európai Parlamenti képviselő, akit a választójogi törvényjavaslat koncepciójának kidolgozásával bíztak meg a tanácskozáson ismertette az új választójogi törvényjavaslattal kapcsolatos előkészítő munkája eredményeit. Az MTI információi szerint az előterjesztés részleteiről szavazott is a Fidesz-KDNP frakció. Az MTI információi alapján a voksolás során...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés