Előfizetői tartalom

Elhúzott Clinton Trump előtt a népszerűségben

MTI
Hillary Clinton, az amerikai demokraták esélyes elnökjelöltje több mint tíz százalékkal vezet Donald Trump, a republikánusok várható elnökjelöltje előtt a legutóbbi közvélemény-kutatás szerint. Közben Clinton szombaton is jelölőgyűlést nyert, így pártján belül még inkább elhúzott Bernie Sanders előtt. Sanders azonban még szombaton is azt fejtegette, hogy pártjában a versengés még nem lefutott és nem egyértelmű, hogy Hillary Clinton lesz az elnökjelölt.

Clinton átvette a vezetést TrumptólClinton a népszerűséget mérő közvélemény-kutatásokban hosszú idő óta először vette át országos szinten a vezetést Trumppal szemben. A Reuters és az Ipsos által közösen készített, szombaton közzétett felmérés szerint a megkérdezettek 46 százaléka a demokrata politikust támogatja, míg Trump elfogadottsága alaposan csökkent, mégpedig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés