FONTOS Megtörtént Izrael ellencsapása Iránnal szemben, itt vannak a részletek
 
Előfizetői tartalom

Eljött a beismerés ideje: sokan túlbecsülték Magyarországot

A várttól elmaradó második negyedéves növekedési adat után az elemzők fokozatosan ébrednek rá, hogy a korábban elképzelt 3,5 százalék körüli növekedés túl optimista volt Magyarországgal kapcsolatban. Az elmúlt napokban két nagy nemzetközi elemző is rontotta várakozásait, és szerintük szeptemberben az MNB is erre fog kényszerülni.

Sokakat meglepett a második negyedévAz első negyedéves 3,5 százalékos növekedést követően sokak számára meglepő volt, hogy a KSH első becslése szerint a második negyedévben csak 2,7 százalékkal tudott növekedni a magyar gazdaság a tavalyi év hasonló időszakához képest. Egyelőre nem tudni pontosan a növekedés összetételét, a statisztikai hivatal pénteken közli a részletes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés