Előfizetői tartalom

Fed: még két évig marad a nulla százalékos kamat

Portfolio
Az irányadó ráta egészen 2014 végéig maradhat a jelenlegi, nulla százalék közeli szinten - derül ki a Fed Nyíltpiaci Bizottságának (FOMC) közleményéből. Egészen decemberig minden egyes közleményben az szerepelt, hogy az irányadó ráta 2013 közepéig nem változik, azóta viszont tovább romlottak a gazdasági (elsősorban globális) kilátások.

Még mindig túl magas a munkanélküliség A Fed Nyíltpiaci Bizottságának tagjai a szokásosnak megfelelően közleményben ismertették a kétnapos kamatmeghatározó ülés eredményeit, főbb megállapításait. A közlemény szerint a gazdaság a lassuló világgazdasági konjunktúra ellenére élénkül és a munkaerőpiacon is érezhetők a problémák enyhülésének jelei, bár a munkanélküliség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés