Előfizetői tartalom

Hatnapos határidőt kaptak a görögök

MTI
|
Portfolio
Görög lapértesülés szerint az euróövezeti pénzügyminiszter-helyetteseket tömörítő munkacsoport 6 munkanapot adott Görögországnak, hogy vizsgálja felül és dolgozza át reformjavaslatait olyan módon, hogy azok elfogadhatóak legyenek az április 24-én összeülő pénzügyminiszteri tanácsnak. Továbbá jelentősen megnyugtatta a piacokat az is, hogy egy görög kormánytag szerint valahogy megoldották és ma elutalták az esedékes 450 millió eurós törlesztőt a Nemzetközi Valutaalapnak.

Hat napot kaptakA munkacsoport és Görögország küldöttsége szerdán Brüsszelben ült össze, hogy megpróbálja áthidalni a nézetkülönbségeket a görög reformjavaslatok ügyében.A Katimerini görög napilap csütörtökön azt írta, hogy Athénnak hat munkanapot adtak a nemzetközi hitelezők által elfogadható indítványok előterjesztésére.Az Alekszisz Ciprasz vezette baloldali...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés