Előfizetői tartalom

Így változik az élet szeptember 1-től

Portfolio
2011. szeptember elsején újabb jelentős változások lépnek életbe, többek között szociális alapú gázár- és távhő ár-támogatás helyébe lép a lakásfenntartási támogatás, változnak az álláskeresési járadékra vonatkozó szabályok, átalakul a bérpótló juttatás, adót kell fizetni a bizonyítottan egészségkárosító élelmiszerek után (ismert nevén chipsadó), emellett pedig több mint 1,3 millió gyermek számára kezdődik el az új tanév - olvasható a kormany.hu-n.

Változnak a munkanélküli ellátás feltételei Több a foglalkoztatáshoz kapcsolódó szabály is változik. 2011. szeptember 1-jétől az eddig bérpótló juttatásként ismert ellátás helyébe lép a foglalkoztatást helyettesítő támogatás, mely szigorú feltételek mellett adható. Aki nem vesz részt a közfoglalkoztatásban, vagy nem folytat álláskereső tevékenységet, illetve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés