FONTOS A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán
 
Előfizetői tartalom

Kezdjük elhinni, hogy tényleg düböröghet a magyar gazdaság

Portfolio
Érezhetően javult a magyar gazdaság helyzetének megítélése az emberek körében, és talán részben ennek köszönhetően a kormányban is jobban bíznak a magyarok - derül ki a nemrég megjelent friss Eurobarométer felmérésből. Az Európai Unió jövőjével kapcsolatban viszont továbbra is megosztottak a magyarok, vagyis egyelőre nem hiszünk a reformtervekben.

A napokban jelent meg a friss Eurobarométer felmérés rövid összefoglalója, melyből egy ábrát már kiemeltünk a héten arról, hogy lassan ugyanannyian lesznek optimisták a gazdasággal kapcsolatban, mint ahányan negatívnak ítélik meg a jelenlegi helyzetet. Hasonlóra 2008, a válság óta nem volt példa:A felmérésben az egyes tagállamok lakóit külön-külön is megkérdezték arról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés