Előfizetői tartalom

Matolcsy holnap megtöri a csendet

Portfolio
"Iránymutatás az MNB kamatdöntéseihez" címmel sajtótájékoztatót tart kedden délután 15 órakor a Magyar Nemzeti Bank. A tájékoztatón részt vesz Matolcsy György jegybankelnök mellett Balog Ádám alelnök és Palotai Dániel ügyvezető igazgató is - olvasható az MNB meghívójában. Vagyis Matolcsy György holnap először tart kamatdöntéssel kapcsolatos tájékoztatót.

Kivételes eseményre kerül sor kedden, Matolcsy György ugyanis holnap először fog nyilatkozni jegybankelnöki kinevezése óta a monetáris tanács kamatdöntő ülését követően. A jegybank még március 25-én jelentette be, hogy a kamatdöntő ülések után a jegybank elnöke nem tart sajtótájékoztatót, a jövőben csak a stratégiai fontosságú döntésekről lesz sajtótájékoztató....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés