Előfizetői tartalom

Matolcsy megígérte: nem lesz adóemelés

Portfolio
Január 10. körül kezdődhetnek a hivatalos tárgyalások az IMF-fel és az EU-val, pénteken nem szakadtak meg az egyeztetések, mert el sem kezdődtek még - nyilatkozta a Hír TV Kontraszt című műsorában Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter. A tárcavezető arról is beszélt, hogy nagyon nehéz időszak előtt áll Magyarország is, hitelszűke jön ugyanis, ezért van szükség a növekedési tervre és arra is, hogy a jegybankot bevonják a gazdaság élénkítésébe.

El sem kezdődtek a tárgyalások Nem tudok kudarcról, lemondani nem szándékozom, a miniszterelnök úr bizalmát élvezem - jelezte Matolcsy György arra a kérdésre, hogy gondolkodott-e valaha azon, hogy lemond. Elmondása szerint soha nem volt olyan periódus, amikor a miniszterelnöknek kellett rábeszélnie, hogy maradjon, és soha nem is lesz ilyen időszak. Arra a kérdésre, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés