Előfizetői tartalom

Matolcsy: Nem vagyunk Törökország, folytathatjuk a kamatcsökkentést!

Portfolio
A mai napon Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke az American Chamber of Commerce üzleti fórumán adott elő a magyar gazdaság helyzetéről. Az elnök rendkívül optimistán számolt be a gazdasági folyamatokról és kitért rá, hogy az általánosan gyenge inflációs folyamatoknak köszönhetően folytatódhat a kamatcsökkentés. Utalást tett rá, hogy Magyarország nagyon különbözik Törökországtól, de az aktuális eseményekről és a forintról nem beszélt. Helyette inkább az előző jegybanki vezetésnek mondott újabb kritikát, illetve a magyar kormányt méltatta.

2014. január 29. 14:29 Megosztás Matolcsy után új mélypontra zuhant a forint! Végül csak megmozdult a hazai fizetőeszköz árfolyama is, a régióval együtt adják a forintot. 309,5-nél járunk. Tovább a cikkhez ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés