FONTOS Itt az új magyar vásárlási őrület: egyre több helyről távozhatunk fizetés nélkül
 
Előfizetői tartalom

Fontos dolgot jelentett be az ukrán elnök

MTI
Minszkben találkoztak ma az orosz-fehérorosz-kazah vámunió tagállamainak vezetői, és ennek során létrejött a nagyon várt megbeszélés Vlagyimir Putyin orosz és Petro Porosenko ukrán elnök között. Ezen igazi áttörés - ahogy az várható volt - nem következett be, de például Putyin is az ukrajnai konfliktus mielőbbi békés rendezése mellett foglalt állást. Közben folyamatosak a több halálos áldozatot követelő, oroszok felőli határsértések Kelet-Ukrajnában. Porosenko ukrán elnök október 26-ra tűzte ki a parlamenti választásokat és Minszkben bejelentette, hogy még a feloszlást megelőzően ratifikálja a parlament az EU-val kötött társulási megállapodást.

2014. augusztus 26. 17:03 Megosztás Porosenko: Ukrajna szeptemberben ratifikálja az uniós társulási szerződést Az ukrán parlament szeptemberben, még az október 26-ra kiírt parlamenti választások előtt jóváhagyja az Európai Unióval kötött társulási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés