Előfizetői tartalom

Minden az IMF-megállapodáson múlik

Portfolio
Fél százalékpontos kamatemelés a legvalószínűbb döntés az MNB monetáris tanácsának keddi ülésén, a további kamatpálya pedig attól függ, hogy miként alakulnak a tárgyalások a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) - jósolták a magyar jegybank kamatdöntő értekezlete előtt londoni felzárkózó piaci elemzők az MTI összefoglalója szerint.

A Portfolio.hu saját felmérése:Kapcsolódó cikkünk2011.12.16Újabb kamatemelés kell - de IMF nélkül vajon mennyi?A Goldman Sachs (GS) bankcsoport citybeli közgazdászai szerint az általuk keddre várt fél százalékpontos kamatemelést a múlt havihoz "nagyon hasonló" tényezők vezérlik: a monetáris tanács igyekszik enyhíteni a forintra nehezedő nyomást és csökkenteni a tőkekiáramlás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés