Előfizetői tartalom

Mindenki segíteni akar Európán

Portfolio
A piaci árazások alapján nagyon úgy tûnik, hogy Görögország hamarosan csõdbe megy. Emellett az euróövezet perifériájáról vegyes hírek érkeznek. Az egyik ilyen, hogy sajtóértesülések szerint Kína olasz állampapírokat fog vásárolni, közben azonban nagyon szenved az olasz állampapírpiac.Fontosabb részletek A piaci szereplõk gyakorlatilag biztosra veszik Görögország államcsõdjét és egész Dél-Európa miatt aggódnak. Közben Kína újra megmentõként léphet be a képbe.

2011. szeptember 13. 18:56 Megosztás Amerika sürget A Reuters hírügynökség uniós forrásokból származó értesülései szerint Timothy Geithner amerikai pénzügyminiszter pénteken javasolni fogja az euróövezet pénzügyminisztereinek, hogy gyorsítsák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés