Előfizetői tartalom

Most is rosszul szerepelt Matolcsy az FT rangsorában

Portfolio
A Financial Times idén is összeállította az Európai Unió 19 legnagyobb országa pénzügyminisztereinek rangsorát. A Magyarországot képviselő Matolcsy György akárcsak tavaly, most is a 17. helyen végzett, csak az olasz és a görög pénzügyminiszter szerepelt rosszabbul. A három szempont alapján vizsgáló listán a svéd Anders Borg lett az első, a német Wolfgang Schauble a második helyre került.

A 17. helyen Matolcsy A brit üzleti napilap minden évben összeállítja az uniós pénzügyminiszterek rangsorát, és a pénzügyi vezetők teljesítményét 3 szempont (politikai, gazdasági és hitelességi) alapján értékeli. Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter összességében a 17. helyen végzett akárcsak tavaly (bár tavaly még osztozott a spanyol miniszterrel a helyen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés