Előfizetői tartalom

Mostantól tényleg Isten óvja az Egyesült Királyságot!

Sokaknak meglepetést okoztak a brit választópolgárok azzal, hogy a rövid távon gazdaságilag racionálisnak tűnő választással szemben a többség a kilépésre szavazott az Európai Unióból. Most néhány hónapon belül szinte biztosan politikai válság jön az országban, a hosszabb távú hatások pedig még ennél is sokkal fájdalmasabbak lesznek. A legfontosabb kérdésekre elvileg két éven belül kell választ adni, de szerencsés lenne minél hamarabb rövidre zárni ezeket a kérdéseket.

Politikai öngyilkosság vagy feltámadás?David Cameron brit miniszterelnök a csütörtöki népszavazás előtti kampányban többször leszögezte, hogy ha a britek többsége a Brexitre szavaz, akkor másnap benyújtja a lemondását. Ennek alapján már ma egy kormányválságnak kellene következnie, azonban a kép mégsem ennyire tiszta. Egyrészt a konzervatív pártnak volt egy Brexit-párti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés