FONTOS Nagy Márton bejelentette, mit kezd a kormány az üzemanyagárakkal
 
Előfizetői tartalom

Tízezrek tüntetnek Spanyolországban az új munkaerőpiaci reform miatt

Portfolio
A nemrégiben elfogadott új munkaerőpiaci reform miatt ma több tízezer ember vonult utcára Spanyolországban. A tüntetők többek között azt kifogásolják, hogy könnyebbek lesznek az elbocsátások, holott a munkaerőpiaci problémák már így is óriásiak. Spanyolországban a 25 év alattiak közül minden második munkanélküli.

Ma tízezrek vonultak az utcákra Spanyolországban azért, hogy az új kormány által nemrégiben elfogadott munkaerőpiaci reform ellen tüntessenek. A legnagyobb szakszervezetek (a CCOO és az UGT) 57 városban szervezett tüntetéseket, akik szerint Marioano Rajoy, és kormánya csak a munkáltatók érdekeire van tekintettel. A reform ellen leggyakrabban hangoztatott kritikák, hogy könnyebbé...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés