Előfizetői tartalom

Nagy Márton bejelentette, mit kezd a kormány az üzemanyagárakkal

Portfolio
Szerda délután Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter a Karmelita Kolostorban nyilatkozva bejelentést tett a kormány üzemanyagárakat érintő döntéséről. Értékelése szerint az üzemanyagkereskedők eleget tettek a kormány kérésének, a hazai piacon forgalmazott benzin- és dízel ára elérte a szomszédos országok áraiból képzett referenciaértéket.

A bejelentés A miniszter elmondása szerint a kormány a mai ülésén is foglalkozott az üzemanyagok árával. Értékelése szerint az üzemanyagkereskedők alkalmazkodtak a kormány kéréséhez, eleget tettek annak és közelítették áraikat a régiós árakhoz. Felidézte, hogy a 95-ös benzin átlagára az áprilisban látott csúcsához képest literenként 34 forinttal lett alacsonyabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés