Előfizetői tartalom

Nincs rá magyarázat, hogy miért szenvednek ennyire a magyarok

Portfolio
A magyarok messze a legelégedetlenebbek életükkel az OECD-országok állampolgárai közül - derül ki az OECD egy friss jelentéséből. A jóléti tényezők jellemzőit régiós összevetésben vizsgáló tanulmány szerint pedig a legtöbb mutató tekintetében a középmezőnyben foglalunk helyet, ami nem konzisztens a magyarok pesszimista világlátásával.

Az OECD a közelmúltban kiadott egy olyan átfogó elemzést, amiben a tagországok régióinak jellemzőit vette górcső alá, azzal a céllal, hogy az egy főre eső GDP-nél hatékonyabban tudja megragadni az országok lakóinak jóléti helyzetét. A tanulmány különböző szempontok alapján hasonlította össze, hogy az egyes OECD-országok különböző régió között milyen eltérések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés