Előfizetői tartalom

Olvasóink elmondták, melyik intézkedés fáj legjobban

Portfolio
Az áfakulcs 25-ről 27 százalékra emelését tartják "legfájdalmasabbnak" a Portfolio.hu olvasói - derül ki tegnapi gyorsfelmérésünkből, amelyre több mint ötezer válasz érkezett. Az utóbbi időben nyilvánosságra hozott költségvetési kiigazító intézkedések közül, úgy mint adójóváírás eltörlése, jövedéki adók emelése, járulékemelés, cégautóadó emelés messze legtöbbet, a szavazatok 50 százalékát az áfaemelés kapta.

A felmérésben megkérdeztük olvasóink véleményét arról, hogy az utóbbi időben bejelentett költségvetési kiigazító intézkedések közül személy szerint melyiket tartják legfájdalmasabbnak. Mint ismert, Matolcsy György pénteken jelentette be a költségvetés jövő évi 750 milliárd forintos kiigazítását, amelyről elmondható, hogy az adó- és társadalombiztosítási rendszert...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés