Előfizetői tartalom

Orbán: Nem lesznek megszorítások, mert azok nem vezetnek sehová

Portfolio
Nagy sikerként értékeli az elmúlt egy évet a miniszterelnök, mert - mint fogalmazott - Magyarország nem zuhant a szakadékba, ellentétben Görögországgal, Írországgal vagy Portugáliával. Orbán Viktor ezt a TV2 vasárnap sugározott, Frizbi című műsorában mondta, ahol arról is beszélt, "szamárságnak" tartja az előre hozott országgyűlési választásokról szóló híreket.

Nem zuhantunk a szakadékba A kormányfő kifejtette: az elmúlt egy évet nagy sikernek értékeli, ám nem a kormány teljesítménye szempontjából, mert azzal sosem lesz elégedett, hanem az ország szempontjából, hiszen "a szakadék felé rohanó lovakat kellett megfékezni és visszafordítani, és ez sikerült". "Nem zuhantunk bele ebbe a szakadékba, holott ott már vártak ránk, Görögország...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés