Előfizetői tartalom

Orbán: rég nem látott nehéz ősz vár a magyar társadalomra

Portfolio
Orbán Viktor szerint Magyarország nagyon súlyos veszélyhelyzetbe sodródott az elmúlt három hónapban az euróválság miatt, ezért az ősz nehéz, a szuverenitásért folytatott küzdelemmel teli időszak lesz - tudósít az MTI. A miniszterelnök hétfőn, a külképviselet-vezetői értekezlet első napján többek közt az euró jövőjéről, az államadósság-csökkentés fontosságáról, az európai egységes adó elutasításának szükségszerűségéről beszélt.

Küzdelmes ősz jön Orbán Viktor szerint Magyarország nagyon súlyos veszélyhelyzetbe sodródott az elmúlt három hónapban az euróválság miatt, ezért az ősz nehéz, a szuverenitásért folytatott küzdelemmel teli időszak lesz. A miniszterelnök hétfőn, a külképviselet-vezetői értekezlet első napján azt mondta: folytatni kell a több mint egy évvel ezelőtt megkezdett változásokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés