Előfizetői tartalom

Szijjártó elárulta: előkerült az azeri gyilkos ügye Orbán bakui látogatásán

MTI
|
Portfolio
A Külügyminisztérium vasárnap jelezte Azerbajdzsán budapesti nagykövetének, Magyarország elfogadhatatlannak tartja az azeri kiadatási ügyben zajlott eljárást - nyilatkozta Sziijjártó Péter az MTI-nek. A Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára arról is beszélt, hogy a kiadatási ügy és Azerbajdzsán esetleges magyar államkötvény-vásárlása között nincs összefüggés. Szijjártó Péter az MTV vasárnap esti interjújában közben elárulta, hogy Orbán Viktor júniusi bakui látogatásán is előkerült az azeri gyilkos ügye.

Júniusban szóba került az azeri gyilkos ügye Az M1 vasárnap esti Híradójában elhangzott mindemellett az is, hogy amikor Orbán Viktor a közelmúltban Azerbajdzsánba látogatott - június végén járt Bakuban a miniszterelnök -, és tárgyalt Ilham Aliyev azeri elnökkel, szóba került Safarov átadásának kérdése. "Volt egy ilyen felvetés az azeri részről, akkor mi természetesen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés