Előfizetői tartalom

"Szörnyű hangulat" várja Fellegit Washingtonban

Portfolio
Az Index amerikai külügyi forrásai szerint "szörnyű hangulat" várja Fellegit Tamást Washingtonban. Fellegi csütörtöki bejelentését alapvetően kármentésnek tartják a washingtoni diplomáciában, ami arra ugyan jó, hogy átmenetileg megállítsa a forint gyengülését, összességében azonban forrásuk szerint már "nincs mit menteni", a tárgyalásokat nem befolyásolja, Fellegi pedig mondhat szinte bármit, nem fogják igazán komolyan venni a tárgyalásokon - írja az Index .

"Ez egy erőpróba" - mondta egy magas rangú, az Európai Bizottságban dolgozó tisztségviselő a minap arról, hogy mennyire gondolja komolyan Brüsszel, hogy kőkemény lesz a magyar kormánnyal. "Gyülemlettek az ügyek, és úgy érzem, hogy eljutottunk a végső stresszponthoz" - fogalmazott egy, a bizottsági politikát jól ismerő forrás. Az Indexnek nyilatkozó, EU-s ügyekben járatos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés