FONTOS Kiterítette lapjait a kormány: ezt tervezik a következő években Magyarországon!
 
Előfizetői tartalom

Három terrortámadás egy napon!

Portfolio
Péntek délelőtt egy Lyon közeli település vegyipari üzemét két személy támadta meg, akik feltételezhetően az Iszlám Államhoz köthetők. Robbanószerkezeteket helyeztek el a gyárban, egy ember életét vesztette. A délutáni jelentések szerint már kézre kerítették mindkét tettest. Nemrég érkezett a hír egy másik, a franciától független, de feltehetően szintén terrorcselekményről, amelyet Tunéziában hajtottak végre.

A merényletsorozat három nappal azután következett be, hogy az Iszlám Állam nevű terrorszervezet felhívást tett közzé, amelyben arra buzdította a muzulmánokat világszerte, hogy a ramadán idején vegyenek részt a "hitetlenek" ellen vívott "szent háborúban"- írta az MTI. Először Franciaországban, majd Kuvaitban, ezután tunéziában öltek.Kuvaitban robbantottakAz Iszlám Állam...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés