Előfizetői tartalom

Túlságosan is nagyratörő az Orbán-kormány terve - állítják Londonban

Portfolio
Feleslegesen alacsony a Magyarországon tervezett alkotmányos adósságplafon 50%-os értéke - vélekedtek minapi jelentésükben a Bank of America Merrill Lynch londoni elemzői. A - múlt héten kelet-európai tájékozódó körúton járt - szakértők ugyanakkor továbbra is kedvezően ítélik meg a magyar költségvetési csomagot, és a végrehajtási kockázatokat mérsékelheti a kormányfő erőteljes támogatottsága.

Elég lenne a 60%-os plafon A kormány továbbra is dolgozik az új alkotmányon annak érdekében, hogy április közepéig elkészüljön vele és ebben szerepelni fog az államadósságra vonatkozó plafon felállítása - emlékeztetnek a Merrill elemzői, akik azonban azt is megjegyzik, hogy a GDP-arányos államadósságra vonatkozó 60%-os plafon is elegendő lenne. A kormány tervei szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés