Előfizetői tartalom

Varga: Nem lesznek nagy átalakítások a kormányban

Portfolio
Varga Mihály szerint az idei év legfontosabb feladata, hogy befedjék azt a 80-100 milliárd forint körüli államháztartási hiányt, amely akkor keletkezik, ha a tervezetthez képest valóban alacsonyabb, az első becslések szerint 2 százalék vagy az alatti lesz az ez évi gazdasági növekedés - írja az MTI egy televíziós műsorban elhangzottak alapoján.

A miniszterelnökséget vezető államtitkár a Hír TV Kontraszt című műsorában vasárnap azt mondta, 8-10 tétel kellhet ahhoz, hogy a költségvetési hiány így is 3 százalék alatt maradjon. A kormányátalakítást firtató kérdésre közölte: csak kisebb változások képzelhetők el, nagy átalakítások egyelőre nem lesznek. Varga Mihály szerint "nem lesz egy egyszerű történet"...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés