Előfizetői tartalom

Hatalmas támogatást kaphatnak az ingatlanügynökök

A mesterséges intelligenciát már számos üzletágban alkalmazzák sikerrel a hatékonyság növelésére, az ingatlanszektorban azonban még várat magára az ilyen jellegű megoldások elterjedése. A gépi tanulás, a természetes nyelv feldolgozása és a prediktív analitika alkalmazása számtalan lehetőséget rejt magában, különösen az ingatlanügynökök munkáját könnyíthetnék meg ezek az új technológiák.

Mesterséges intelligencia Mesterséges intelligenciának (MI vagy az angol Artificial Intelligence megfelelőjeként AI) egy gép, program vagy mesterségesen létrehozott tudat által megnyilvánuló intelligenciát nevezünk, amely a következő feltételeknek kell, hogy eleget tegyen. A mesterségesen létrehozott tárgy állandó emberi beavatkozás nélkül képes legyen válaszolni környezeti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés