Előfizetői tartalom

Zölden látják a jövőt a budapesti irodafejlesztők

Portfolio
Ma a budapesti modern irodaházak negyede rendelkezik a fenntarthatóságot értékelő minősítéssel, és a korábban épült ingatlanok között is egyre több alkalmaz új technológiákat. Az újonnan piacra lépők pedig szinte mindegyike környezettudatos építészeti és üzemeltetési megoldásokkal várja bérlőit - áll a CBRE elemzésében.

A magyar ingatlanszakma is egyre inkább elköteleződik a fenntarthatóság mellett: ma már minden negyedik irodaház rendelkezik BREEAM vagy LEED minősítéssel, ami Budapest esetében azt jelenti, hogy mára 56 épület mintegy 830 ezer négyzetméternyi irodaterülete fenntartható munkakörnyezetet biztosít az alkalmazottaknak és környezetüknek egyaránt. Az új építésű vagy építés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés