Előfizetői tartalom

Túlértékelt utcák Budapesten - Te is sokat fizettél?

Portfolio
Ahogy a 2008 végétől kezdve lassan, de látványosan leeresztett az EU csatlakozás előtti, könnyen kapható hiteleknek is köszönhető ingatlanlufi, úgy derült ki a főváros számos területéről, hogy nem feltétlenül a valós piaci fundamentumok alakították az árakat. Sok városfejlesztési illúzióval szegényebbek lettünk a válság kitörése óta, ennek köszönhetően pedig sok felülárazott városrész visszasüllyedtek a piacilag indokolt árszínvonalra. Összegyűjtöttünk néhány túlértékelt környéket, utcát.

1. Kazinczy utca-Wesselényi utca újépítésű társasházai Az ingatlanpiac aranykorának nevezett korszakban szinte egymásnak adták a kilincset a vevők ezekben az új építésű társasházakban, ahol egy 60-70 nm-es lakásért sokszor 35-40 millió forintnál is többet kellett kifizetni. Cserébe belvárosi környezetet, jó tömegközlekedést, új életstílust ígértek. A valóságban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés