Előfizetői tartalom

Új lakást vennél? - A vételárhoz adj hozzá még pár milliót!

Portfolio
Ha kiválasztottuk az újépítésű lakásunkat, mindenképpen számoljunk, mielőtt bármilyen szerződést aláírnánk. Bár a leendő otthonunk esetében elvileg még a festésre sem kell majd költeni, azért az újépítésű lakások vásárlása esetében is számos költséggel kell számolni a vételáron felül, mely akár több millió forintra is rúghat. Gondoljuk végig, hogy marad-e pénzünk megvenni a kötelezően megvásárolandó garázst, vagy marad-e keret a konyhabútorra, ami nélkül aligha tudunk beköltözni. De a költségeket csak tovább tetézheti, ha nem elégszünk meg a kínált alsó-közép kategóriás burkolatokkal, és mi szerezzük be ezeket, hogy a lakás tényleg álmaink otthona legyen.

Kész lakást kapunk a pénzünkért?A hirdetéseket és ajánlatokat érdemes jól átböngészni, mivel könnyen eshetünk hibába egy kimagaslóan olcsón kínált lakást kinézve. Sok esetben ugyanis később derül csak ki, hogy az ára nem a teljesen elkészült lakásra vonatkozik, hanem csak bizonyos fokú készültséget jelent. Például pozitívum ugyan hogy a burkolatokat mi választhatjuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés