Előfizetői tartalom

Eladja a házat a feje fölül az AIG

Portfolio
Az ősz óta az életben maradásért küzdő, és az elmúlt napokban több oldalról is komoly támadásokat kapó AIG amerikai biztosító székházának és más irodatornyainak eladását vizsgálja. Az Egyesült Államok kormánya eddig mintegy 180 milliárd dollárt hitelt nyújtott az óriásbiztosítónak, amely az eszközértékesítésekből befolyó összegeket a hitelek egyre sürgetett visszafizetésére fordítaná - írja a Bloomberg.

Az értékesíteni kívánt ingatlanok között szerepel a társaság New York-i székháza, egy másik manhattani toronyház, illetve a biztosító tokiói székháza. A 1932-ban épült, Pine Street-i székház 66 emeletes, míg a Wall Streeten fekvő épület 16 emeletes, s a két tornyot egy 7 emelet magasan futó híd köti össze. A 16 emeltes tokiói székház szintén a japán főváros legelitebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés