Előfizetői tartalom

10+1 nagy változás, amit minden budapesti észrevehet

Portfolio
Bár a tavalyi évvel ellentétben az idén nem épült új metróvonal a fővárosban és a Várkert Bazárt sem adták át újra, a 2015-ös nem volt egy eseménytelen év Budapest számára. Fontos térfelújítások és közlekedésfejlesztési projektek kezdődtek el és fejeződtek be, miközben óriási látványberuházások elindításáról döntöttek (nem is beszélve az olimpiai pályázatról). Budapest legfontosabb város- és közlekedésfejlesztési projektjeit gyűjtöttük össze 2015-ből, valamint azt is megmutatjuk, mire számíthatnak 2016-ban a fővárosiak.

1. Épül a Széll Kálmán térMár lassan egy éve zajlik Budapest egyik legjelentősebb és legrégebben várt infrastrukturális beruházása, a Széll Kálmán tér rekonstrukciója. Hosszas tervezés után idén januárban kezdődtek el a munkálatok Bel-Buda központjában, a beruházás befejezésére pedig 2016 májusáig kerül sor. Bár az év folyamán sokaknak okoztak bosszúságot a felújításból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés