Előfizetői tartalom

Hegyi vigalmi negyedet húznának fel Miskolc szívében

Portfolio
Az Avas hegytető teljes rehabilitációjával (park és szabadtéri színház), a kilátó építészeti rekonstrukciójával és belsőépítészeti megújításával, valamint új beruházásokkal (libegő, a világ kilátóinak makettjei, Pfliegler villa konferencia központként való újraépítésével) új zöld oázist hozna létre Miskolc központjában az Avasi kilátó fejlesztési projekt. A rendkívül ambiciózus beruházás már a jövő évben megvalósulhat. Mutatjuk a látványterveket!

Az Avasi kilátó fejlesztési projekt célja - a honlap szerint - a XIX. századi vigalmi negyed derűjének felélesztése a város szívében, illetve a városrész bekapcsolása Miskolc vérkeringésébe. "Olyan városnegyed nyílik ki az Avasi kilátó körül a hegytetőn, amelyben a nyüzsgéssel teli élet és a szalon vendégeinek szellemisége az elegancia és a társasági élet fellegvárává...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés