Előfizetői tartalom

A magyar részvények estek a legnagyobbat

Portfolio
A múlt héthez hasonló pesszimista hangulatban ma sem találta a helyét a magyar parkett, mely végül 3,7%-os eséssel 16,4 milliárd forintos forgalom mellett zárta a hétfői kereskedést. A vezető négy blue chipünk mindegyike komoly eladói nyomás alá került, miközben a spekulánsok kedvencében, az Est Mediában nem lehetett panasz a volatilitást illetően.

Zárásig sem oldódott az eladói nyomás a pesti parketten, mely a mai 3,7%-os esésével vezette a régiós lejtmenetet. A vezető blue chipjeink mindegyike eset: a MOL 5,3, az OTP 4,9, a Richter 0,8, a Magyar Telekom 2,9%-ot veszített az értékéből. A mai esés mögött nem volt kiemelkedő fundamentális hír, így a befektetők minden valószínűség szerint az európai adósságválság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés