Előfizetői tartalom

Gyengén kezdtük a hetet, Európával esünk

Portfolio
A nyugat-európai piacok mozgási irányának megfelelően a pénteki záróértéke alatt nyitott a BUX. A csökkenés mértéke mindössze néhány tized százalékos, a forgalom nagyon alacsony. A blue chiepek vegyesen mozognak, míg pénteken kettő, ma reggel pedig egy kisebb részvény jelentett, ezek piacán láthatunk érdekesebb mozgásokat.

Ma délután egyetlen fontosabb makroadat érkezik az amerikai használtlakás értékesítések száma fordíthatja meg a kedvezőtlen piaci hangulatot. OTPReal-time árfolyamInformációs panelA nap legnagyobb vesztese a nyitást követően az OTP 1,9%-os esésével, de a MOL 1%-os esése is említést érdemel. Nem tesz jót a bankpapírnak, hogy a forint ismét gyengülni kezdett, míg a Brent...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés