FONTOS Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!
 
Előfizetői tartalom

Már az adat előtt megadta magát az OTP

Portfolio
A kivárás és a korrekció jegyében telik eddig a nap az európai részvénypiacokon, melyből a BUX sem marad ki a maga 1%-os csökkenésével. A forgalom átlagon aluli 5.5 milliárd forint, azaz láthatóan már a délutáni munkaerőpiacokra alapoz a magyar piac is. Az OTP láthatóan rendesen elgyengült a fontos szintek törése után, de a helyzete még nem menthetetlen.

A hazai benchmark a tegnapi felülteljesítés után ma a sor végén kullog az oroszokkal egyetemben, míg a régió élén a román BET áll.MOLReal-time árfolyamInformációs panelA blue chipek közül az Mtelekom stagnál, a MOL és a Richter 0.2, az OTP 2.8%-os mínuszban áll. A MOL kapcsán megemlíthető, hogy Hernádi Zsolt, a vállalat elnök-vezérigazgatója tegnap nyilatkozott az m1 Este...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés