Előfizetői tartalom

Kritikát kapott az MFB új EU-s pénzosztási terve

Portfolio
Amíg lesz vissza nem térítendő uniós forrás, addig csekély lesz az érdeklődés a visszatérítendő forrásokra és éppen emiatt nagyon komoly megfontolást igényel az MFB-s "programnak látszó" elképzelés - hangsúlyozta mai előadásában Krisán László. A KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója a Privátbankár konferenciáján leszögezte: a "teljes pénzügyi közvetítői hálózat és teljes magyar bankszektor bevonása mellett kellene megcsinálni" a vissza nem térítendő uniós források elosztását, amellyel egy friss kormánydöntés tartalmára reflektált.

Budapest Economic Forum 2015 A 2014-2020-as uniós ciklus pályázataival és a pénzek elosztásával kapcsolatos témák kiemelt szerepet kapnak a Portfolio október 1-jén megrendezésre kerülő Budapest Economic Forum konferenciáján, amelyet Lázár János, a Miniszterelnökség vezetője nyit meg. További részletek: Információ és jelentkezés ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés