Előfizetői tartalom

Kétmilliárdot kaphatnak a szegény gyerekek

Portfolio
Megjelent a Tanoda programok támogatása uniós program, melynek a keretösszege 2 milliárd forint. A felhívásra csak olyan szervezetek pályázhatnak, akik a tavalyi kiírásban benyújtották pályázatukat, de nem nyertek, továbbá azok is nyújthatnak be kérelmeket, akik már valósítottak meg tanoda programot és sikeresen le is zárták azt. A nyertes pályázók 15 millió forint - 18,85 millió forint közötti vissza nem térítendő támogatásban részesülhetnek. A projektek megvalósítása a kevésbe fejlett régiókon valósulhat meg.

A Tanoda programok támogatása EFOP-3.3.1-16 kódszámú pályázat a tavalyi évben kiírt Tanoda pályázat EFOP-3.3.1-15 folytatása. Mindkét pályázati felhívás az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP) keretében jelent meg. A tavaly ősszel meghirdetett pályázat keretösszege 5 milliárd, míg a mostani 2 milliárdos összeggel támogatja az évek óta működő, tapasztalattal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés