Előfizetői tartalom

Napelemes EU-támogatást nyert? - Többet kell fizetnie

Portfolio
Április 29-én egyszerre három olyan pályázati közlemény is megjelent a hivatalos kormányzati oldalon, amely a már futó napelemes fejlesztések kapcsán jelentős, a pályázók önrészének menetközbeni megemelkedését is kiváltó változásra hívta fel a figyelmet. A fejlemény lényege, hogy a beruházási igény nettó 500 000 Ft/kW fajlagos mértéket meghaladó részének finanszírozását a támogatást igénylőknek kell biztosítaniuk. A változások okának jártunk utána a Miniszterelnökség segítségével.

A tárca azt hangsúlyozta, hogy a Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) 2011-2013. évekre szóló akcióterve 4. prioritásának módosításáról szóló 1841/2014. (XII. 29.) Korm. határozat, valamint a Környezet és Energia Operatív Program KEOP-2014-4.10.0/F jelű, "Önkormányzatok és intézményeik épületenergetikai fejlesztése megújuló energiaforrás hasznosításával...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés