Előfizetői tartalom

A magyarok kétharmada szerint hasznosak az itthoni EU-s fejlesztések

Portfolio
Az elmúlt másfél évben 67%-ról 73%-ra nőtt azon magyaroknak az aránya, akik hallottak már valamilyen uniós finanszírozású fejlesztésről a saját környezetükben, és idén tavasszal 85%-uk mondta azt, hogy szerintük hasznosak ezek a fejlesztések - ismertette a friss felmérés eredményeit egy május végi budapesti sajtószemináriumon Sitányi László, a Miniszterelnökség főosztályvezetője.

Nőtt az uniós fejlesztések ismertségeAz Európai Bizottság magyarországi képviseletén tartott sajtószemináriumon az uniós fejlesztések magyarországi tudatosításáról, a kommunikációs kampányok felépítéséről, illetve az eddigi mérések eredményeiről is szó esett. Ezekről tartott prezentációt Sitányi László, és arra emlékeztetett, hogy egy 2015. szeptemberi európai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés