FONTOS Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!
 
Előfizetői tartalom

Csontritkulás ellen küzdenek a magyar kutatók

Portfolio
A Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. 100 000 euró (31 millió forint) közvetlen brüsszeli támogatást nyert egyik legizgalmasabb projektjére. A vállalkozás elsők között hívhatott le direkt brüsszeli forrást kutatás-fejlesztésre, mely keretében a cég szakemberei azt vizsgálták, hogyan lehetséges az űrhajósok csontpótlásos kezelése a világűrben.

A magyar cégnél világszínvonalú kutatás folyik a kimagaslóan jó nyerési rátájuknak köszönhetően jelentős részben uniós forrásokból - olvashatjuk a nyeromagyarok.eu oldalon. Eredményességük azért is példaértékű, mert a 2014-2020-as pályázati időszakban a magyar pályázóknak a legnagyobb német, francia, angol, stb. kutatóintézetekkel kell megküzdenünk a támogatásokért....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés