Előfizetői tartalom

Kétezer magyar agrárcéget segíthet az új magyar megállapodás

Portfolio
Az Európai Beruházási Alap (EBA) és az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány (AVHGA) egy COSME-programról szóló megállapodást írt alá a magyarországi vállalkozásoknak az Európai Stratégiai Beruházási Alapból (ESBA) történő támogatására vonatkozóan. A program révén 50 milliárd forint összegű, garanciával kiegészített pénzügyi támogatást bocsáthatnak akár 2000 magyarországi kisvállalkozás rendelkezésére, mindenekelőtt a mezőgazdasági ágazatokban.

A COSME programról szóló aláírt megállapodás lényege, hogy olyan cégek juthatnak támogatáshoz, melyek egyébként nem jutnának finanszírozáshoz. Ez pedig úgy valósul meg, hogy az EBA az Európai Unió pénzügyi segítségével viszontgaranciát nyújt az AVHGA-nak a COSME-program keretében, lehetővé téve a szervezet számára, hogy új garanciatermékeket vezessen be. Az új termékek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés