Előfizetői tartalom

A kormány 2 milliárd forintot különített el a Malév miatt

Portfolio
A Kormány hatékony és gyors intézkedésekkel készül a Malév Zrt. mindennapos, üzemszerű működésének esetleges leállásakor fellépő, a légi utasforgalomban előálló helyzet kezelésére. Megteszi a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy a légitársaság utasai minden körülmények között biztonságban legyenek. Az utazásukat egy elkerülhetetlennek bizonyuló leállás napján és az azt követő három napban megkezdő vagy visszaúton folytató utasok számára nyújtandó közvetlen segítség költségeit fedező forrásokat biztosította - írja az NFM.

A Malév Zrt. esetleges leállása miatt a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren vagy külföldön rekedő utasoknak való természetbeni segítségnyújtás anyagi forrásait a Kormány 2 milliárd forint elkülönítésével garantálja. Segítségnyújtás azon utasok számára lesz biztosítható, akik érvényes menetjegyüket a Malév Zrt. leállási napját megelőzően vásárolták...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés